ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Για εμάς, στην εταιρεία Αφοι Τάνη ΟΕ, η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την αγορά του μηχανήματος είναι η κύρια μας ανησυχία. Η εταιρία μας διαθέτει συνεργείο εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα (εγκεφάλων, A / C κ.α.) και είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένα στελέχη ικανά να παρεμβαίνουν άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας πρόβλημα. Επίσης η μεγάλη γκάμα των γνήσιων ανταλλακτικών που διαθέτουμε στις αποθήκες της εταιρείας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυώνται την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. Υπάρχει ακόμα κινητή μονάδα εξυπηρέτησης που θα σας εξυπηρετήσει στο δικό σας χώρο.

 

 

Κατασκευή υδραυλικών σωλήνων υψηλής πίεσης.

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί τμήμα κατασκευής υδραυλικών σωλήνων υψηλής πίεσης με μεγάλη γκάμα από ρακόρ και διάφορα υδραυλικά εξαρτήματα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμων ευρωπαϊκών οίκων.

 

Εμπορία και αντικατάσταση ελαστικών

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ελαστικά, μέσα από μια μεγάλη γκάμα κατασκευαστών όπως η MITAS-CONTINENTAL-BKT-FIRESTONE-PETLAS-STARMAXX κ.α. και να τα τοποθετήσουμε.